Kontakt

About Lisa Thanner

Contact

Phone +46(0)705 624281
lisa@thanner.se

Jag arbetar som fotograf med inriktning på reportage- och porträtt. En del av mina bilder finns till försäljning på Art Photo Collection.

Efter många år som om anställd på Göteborgs-Posten började jag frilansa 2016. Redaktionellt arbetar jag för Göteborgs-Posten som kontrakterad frilansfotograf men också för magasin, facktidskrifter, förlag, byråer, företag och organisationer.  Jag gör också kommunikationsuppdrag  med reportage- och/eller porträttkaraktär, då ofta tillsammans med min kollega Nicklas Elmrin. Vi gör även rörligt. https://elmrin-thanner.com/video

Vid sidan av Lisa Thanner AB driver jag tredroppar.com ihop med https://malinclausson.com/ (journalist och författare) och Katharina Johansson (formgivare)

tredroppar.com

 • Photographer thanner.se/portfolio AB Lisa Thanner
 • Studio Gordon i Majorna ihop med fyra fotografer och två konstnärer, alla kvinnor. Har också en arbetsplats i Kvarnbyn, Mölndal elmrin-thanner.com
 • Partner/delägare 3droppar AB  som producerar böcker
 • Private sales. Portfolio photographer Art Photo Collection, signerad och numrerad originalfotografi
 • Medlem i SFF (Svenska Fotografers Förbund) PK (Publicistklubben) och PFK (Pressfotografernas Klubb) SJF (Svenska journalistförbundet) CFF (Centrum för fotografi)
 • Bachelor of Arts Fil.kand. Konst- & Bildvetenskap, Göteborgs Universitet
Send me a message by using the contactform below:

  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message