Kontakt

About Lisa Thanner

 

Contact

Phone +46(0)705 624281
lisa@thanner.se

Jag arbetar som fotograf med inriktning på reportage och porträtt, föreläser/undervisar  – och skriver ibland. En del av mina bilder finns till försäljning på Art Photo Collection.

Efter många år som om anställd på Göteborgs-Posten började jag frilansa och startade mitt AB våren 2016. Redaktionellt har jag sedan dess arbetat för Tidningen Vi, KIT, Faktum, El Sistema, GP, New York Times, OTW, Två Dagar, Norstedts- och Max Ströms förlag och facktidskrifter som Dagens Arbete m.fl. Jag gör också reklamuppdrag med reportage- och porträttkaraktär där även rörlig bild och drönare kan ingå.

Vid sidan av Lisa Thanner AB driver jag AB 3droppar ihop med Malin Clausson (journalist och författare) och Katharina Johansson (formgivare)  Hittills har vi gett ut de rikt illustrerade böckerna Det går över (en intervjubaserad bok om klimakteriet) och El Sistema – kulturskola i förändring. Just nu håller vi på med en tredje bok – om Axel Adler och de Adlerbertska stiftelserna.

  • Photographer www.thanner.se AB Lisa Thanner
  • Studio Gordon i Majorna ihop med fyra fotografer och två konstnärer, alla kvinnor.
  • Partner/delägare 3droppar AB  som bland annat ger ut böckerna Det går över/The Change och El Sistema – Kulturskola i förändring  Se mer: www.tredroppar.com
  • Private sales. Portfolio photographer Art Photo Collection och Stampen Media, signerad och numrerad originalfotografi
  • Medlem i SFF (Svenska Fotografers Förbund) PK (Publicistklubben) och PFK (Pressfotografernas Klubb) SJF (Svenska journalistförbundet)
  • Bachelor of Arts Fil.kand. Konst- & Bildvetenskap, Göteborgs Universitet
Send me a message by using the contactform below:

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message