Kontakt

About Lisa Thanner

 

Contact

Phone +46(0)705 624281
lisa@thanner.se

Jag arbetar som fotograf med inriktning på reportage- och porträtt, föreläser/undervisar  – och skriver ibland. En del av mina bilder finns till försäljning på Art Photo Collection.

Efter många år som om anställd på Göteborgs-Posten började jag frilansa 2016. Redaktionellt har jag sedan dess arbetat regelbundet för Göteborgs-Posten och magasin som Tidningen Vi, Faktum, mfl.  Jag gör också kommunikationsuppdrag  med reportage- och/eller porträttkaraktär då ofta tillsammans med min kollega Nicklas Elmrin. Vi gör även rörligt.

 Vid sidan av Lisa Thanner AB driver jag AB 3droppar ihop med Malin Clausson (journalist och författare) och Katharina Johansson (formgivare)  Hittills har vi gett ut de rikt illustrerade böckerna Det går över (en intervjubaserad bok om klimakteriet) och El Sistema – kulturskola i förändring och Axel Adler, en biografi. Vi håller nu på med ett nytt bokprojekt som kommer att vara klart under 2019.

www.tredroppar.com

  • Photographer www.thanner.se/portfolio AB Lisa Thanner
  • Studio Gordon i Majorna ihop med fyra fotografer och två konstnärer, alla kvinnor. Har också en arbetsplats i Kvarnbyn, Mölndal.
  • Partner/delägare 3droppar AB  som bland annat ger ut böckerna Det går över/The Change, El Sistema – Kulturskola i förändring och Axel Adler
  • Private sales. Portfolio photographer Art Photo Collection, signerad och numrerad originalfotografi
  • Medlem i SFF (Svenska Fotografers Förbund) PK (Publicistklubben) och PFK (Pressfotografernas Klubb) SJF (Svenska journalistförbundet)
  • Bachelor of Arts Fil.kand. Konst- & Bildvetenskap, Göteborgs Universitet
  • https://squaregallery.online/
Send me a message by using the contactform below:

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message